Hej du som bor i Hornstull!

Söndagen den 28 maj är det dags för Återvinningsfest utanför ditt hus!

Då kan du:

  • sälja, byta eller skänka bort saker framför ditt hus – området och platserna där det går bra att sälja hittar du här på vår hemsida
  • bjuda in dina vänner att komma till Hornstull under dagen
  • vara funktionär under en del av dagen
  • återvinna dina gamla saker på rätt sätt för miljön
Vill du vara funktionär?

Då är du välkommen på en kort infoträff under själva dagen den 28 maj då vi går igenom vad vi vill ha hjälp med. Kortfattat så handlar det om att informera säljare om vad som gäller, svara på frågor och sprida en trevlig stämning. På eftermiddagen handlar det också om att påminna säljarna att ta med sig sina saker tillbaka eller lämna in dem till någon av de insamlingsstationer för kläder och prylar som finns.

Välj om du vill hjälpa till på förmiddagen eller eftermiddagen. Vill du hjälpa till på förmiddagen ses vi kl 9 annars kl 15.  Info om vart får du vid anmälan.

Föranmäl dig med ett mail här:
atervinningsfesten@medvetenkonsumtion.org

Vi bjuder på macka eller frukt!

Frågor & Svar

Vilka får sälja och vad kostar det?

Alla som bor inom det angivna området i Hornstull får fritt sälja sina loppisprylar, kläder eller bakverk och vi tar inte ut någon avgift för det. De som säljer behöver själva stå för bord eller annat som kan behövas för att saluföra sina saker. Anmäl dig här om du vill sälja eller bara få nyheter om Återvinningsfesten.

Jag är kommersiell försäljare, kan jag sätta upp ett stånd?

Inte i dagsläget men om du säljer saker som passar in på temat Återvinningsfest så får du gärna anmäla ditt intresse här så kontaktar vi dig om det skulle bli aktuellt.

Var får jag stå och sälja mina loppissaker?

Du får i regel stå på trottoaren utanför ditt hus förutsatt att du bor inom det angivna området. Kolla in listan med Platser för försäljning 29 maj 2016 för detaljerade beskrivningar.

Vem städar efteråt?

Det gör vi alla tillsammans! 🙂

Måste jag anmäla mig för att sälja?!

Nej, men vi vill gärna att du gör det för att vi ska kunna få kontakt med så många som möjligt så snabbt som möjligt om vi behöver informera om något. Här kan du anmäla att du vill sälja. 

ANMÄL DIG FÖR NYHETER!

Fyll i det här formuläret om du vill sälja, bor i Hornstull eller bara vill veta mer!

OBS! Vi mejlar dig bara när vi har något nytt att berätta och du får ingen omedelbar bekräftelse när du anmält dig.

[mc4wp_form id="6703"]
Info för dig som kommer att sälja saker
Platser att sälja på för boende
Ordningsregler från staden (bra att känna till)
Kort om Återvinningfesten och Medveten Konsumtion

Vi räknar med att Återvinningsfesten i år ska locka 80 000 personer, med det besöksantalet är det Nordens största loppmarknad och det är tack vare alla er som säljer, byter eller skänker bort era saker som denna folkfest varje år blir möjlig.  Från och med 2015 är det föreningen Medveten Konsumtion, som arrangerar festen. Vår mission är att underlätta för alla konsumenter att göra gott när de konsumerar. Och så gillar vi folkfest.

Kontakta oss

Skicka oss ett mejl så återkommer vi så snart som möjligt!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search