Vi har nu äntligen fått tillståndet för Återvinningsfesten 2019, och som vanligt anordnar vi en härlig folkfest sista söndagen i maj, denna gång den 26 maj mellan 10-16!

Folkfesten drivs av den ideella föreningen Medveten Konsumtion och sponsras av flera samarbetspartners och Hornstull Centrum. Viktigt att uppmärksamma för boende i Hornstull som tänkt sälja är att området mellan biblioteket & Espresso House till största delen är reserverat för arrangören och sponsorer, men från kl 09.30 kan boende ställa upp bord där i mån av plats. Ladda ner denna blankett för att läsa andra viktiga saker också 🙂

Uppställning för boende i Hornstull sker från klockan 09.00 och allt ska vara nedplockat och städat klockan 17.00.

Här på vår hemsida kan du anmäla dig som säljare till årets Återvinningsfest om du är boende i Hornstull, signa upp på vårt nyhetsbrev, kontakta oss samt läsa mycket mer om årets folkfest, dess historia men också de härliga aktiviteterna som kommer anordnas under dagen!

Detta år firar Återvinningsfesten dessutom FEMTON ÅR, vi återkommer med mer spännande nyheter om det framöver! Allt är givetvis helt gratis! Vi ses på söndag den 26/5.

Kalasiga hälsningar,

Föreningen Medveten Konsumtion & teamet bakom Återvinningsfesten

Recommended Posts

1 Comment

  1. Vill anmäla mig som säljare till årets återvinningsfest.


Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *